Saker som gör mig förbannad

Den här bloggen heter Lycklig, lycklig och har mest handlat om allt möjligt som gör mig glad eller lycklig. Varför? Jo, för att det fanns en tid då jag var fruktansvärt olycklig och kände mig som om jag vadade omkring i mossen som låg en bit utanför husområdet där jag bodde när jag var barn. Ni som aldrig har sett en mosse eller än mindre gått i en kan jag upplysa om att man sugs fast i mossen och i värsta fall sitter man kvar där för alltid. Har man tur eller en jävligt stark vilja kommer man loss, men stövlarna blir med all sannolikhet kvar.

Båda mina stövlar sitter kvar i den där mossen och sockorna sticker upp ovanför skaften, men själv kom jag loss och sprang vettskrämd iväg barfota på vingliga ben. Jag måste säga att jag irrade rätt ordentligt i början och gör det stundtals fortfarande, men nu är jag förbannad. Därför tänker jag ta upp saker som gör mig förbannad här:

 • människor som lägger sig i andras liv
 • människor som vid vuxen ålder har en massa fobier när det gäller nya maträtter. (Väx upp någon gång era bortskämda barnrumpor!)
 • månniskor som inte unnar andra att ha roligt
 • människor som inte unnar andra att vara lyckliga (Bara för att ni har bedrövliga och tråkiga liv behöver väl inte andra ha det!)
 • människor som inte har fattat att det är hälsosamt att ha sex
 • människor som är dumsnåla
 • människor som vill att alla ska passa i en och samma mall
 • människor som inte har någon humor
 • människor som tar saker och ting på för stort allvar
 • människor som alltid ska vara så speciella att de aldrig kan anpassa sig till några andra (inte undra på att ni får vara ensamma så mycket)
 • människor som är avundsjuka
 • människor som inte fattar att män och kvinnor kan vara vänner utan att ha sex (själv föredrar jag oftast att vara med mina manliga kompisar och får alltid gliringar från mina väninnor som inte har fattat det där med kamratskap
 • människor som tror att bara deras liv är så jävla speciellt och inte fattar att vi alla har speciella liv 
 • människor som tror att pengar och prylar är viktigare än människor
 • människor som skriver listor på saker som de blir förbannade på (Är de egentligen inte rätt tröttsamma?)

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

2 reaktioner till “Saker som gör mig förbannad”

Kommentarer är stängda.