Längden har betydelse!

Det diskuteras ofta i olika sammahang hurvida längden har någon betydelse. Det finns t.o.m. män som tror att det är avgörande och har blivit så fixerade vid detta att de t.o.m. går så långt att de opererar sig. Nu ska jag avslöja något . Korta är bättre än långa!

Fick idag tillfälle att byta ut mina snart 30 år gamla skridskor mot ett par 5-6 c.m. kortare i dammodell och vips kunde jag åka 14 km på Norrviken utan problem. Jag åkte till och med om folk! Instruktören förklarade att jag åkt omkring med ett par långfärdsskridskor i herrmodell och eftersom de var alldeles för långa för mig hamnade min tyngdpunkt fel och det blev svårt att ta ut skären. Nu när de gamla skridskorna  är utbytta ska jag försöka mig på en ännu längre tur nästa helg.

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

En kommentar till “Längden har betydelse!”

Kommentarer är stängda.