Det borde vara tvärtom

Jag har just skickat iväg dottern på friluftsdag. Mackor och termos med kaffe packades och så gick hon iväg med kjol på sig, fast dunjacka istället för den tunna kappa hon envisats med att bära hela vintern. Hon och hennes väninna ska promenera runt Brunnsviken.

Själv åkte jag som bekant skidor på friluftsdagen och jag kan inte låta bli att tänka:

”Det borde vara tvärtom.”

Nu hoppas jag bara att hon som jag sprudlande glad åtminstone sticker iväg på skiddag när hon blir över femtio.

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

En kommentar till “Det borde vara tvärtom”

  1. Ja snälla nån , min 35-åriga dotter i Gröndal, åker skrillor i en svart kappa.
    Varken sportig eller varm. HOn har massor av varma kläder, men jag begriper inte. Det ska tydligen inte synas att man idkar friluftsliv. Men vi hyser gott hoppom bättre tider, hon har nyss önskat sig en fleecejacka att ha under kappan. Tänk bara fleece?!
    Själv skulle jag i grav, grav medelålder frysa ihjäl utan värmande plagg. Med eller utan skridskor och skidor på fötterna. Ha en bra helg.

Kommentarer är stängda.