Konst på väg och Dragon gate

Att fira påsk i Tierp innebär att gå på konstutställning, ”Konst på väg”. Vi hamnade i Strömsberg där vi såg konstfulla hattar, fotografier, peruker, tavlor, samt Lennart Wallins speciella och vackra bilder. I Tierp fanns det vackra små ljuslyktor som såg ut som kakelugnar, tovade tomtar, konstfulla ägg samt underbara träsniderier.

Dragon gate i Älvkarleby fick våra trötta kroppar ny energi efter behaglig och mycket professionell massage. Några fick fotmassage + nacke-, axlar-, ryggmassage för 300 kronor och andra fick helroppsmassage för 350. Efter en timmes behandling smakade det gott med lite kinamat i restaurangen. Dragon gate är helt klart värt ett besök, men vi saknade en butik med ginseng, grönt te och annat smått och gott från Kina.

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.