Föryngringstips

Eftersom bloggen heter Lycklig lycklig och bloggaren Forever young så vet ni som läser att hon gör allt för att leva upp till namnet. När hon då en söndag som denna kommit hem alldeles för sent kvällen innan eller rättare sagt för tidigt på morgonen, fått för lite sömn, druckit något annat än vatten, dansat för länge och dessutom både lovat dottern att shoppa och gå på fotoutställning i Fittja så lever hon definitivt inte upp till namnet kan jag lova. Forever old kändes mer passande i eftermiddags när dottern och hon kom hem. Vad gör hon då denna ivriga bloggerska?

Jo, sover en stund i soffan, loggar in på Spotify, klickar fram David Bowies allra bästa låtar, äter en god sallad, sjunger med och  känner sig som 16 igen. Så enkelt är det!

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

3 reaktioner till “Föryngringstips”

  1. Ohh, både en spegel OCH en borrmaskin – kan ju bli hur spännande som helst 🙂
    Men av någon outgrundlig anledning verkar eldrivna verktyg hantera min manlighet något lindrigare än manuella diton. Kanske är jag trots allt en man av den moderna tidseran…

Kommentarer är stängda.