Jag såg honom!

Jag såg honom på pendeln mellan Uppsala och Upplands Väsby. Vem? undrar du. Jo, mannen med i alla fall två rätt.

I tidigare inlägg har jag berättat att jag skulle behöva en hel busslast män med olika egenskaper för att fylla mina behov. En var snickaren som skulle fixa golvlisten i hallen och en annan var flygkaptenen som skull ta mig ut i världen.

Därför kunde jag knappt hålla mig för skratt när det klev på en flygkapten med en golvlist i bagaget på pendeln mellan Uppsala och Upplands Väsby häromdagen.

Jag måste erkänna att jag satt och sneglade på honom ganska länge. Och vad hände? undrar du. Nej, jag gjorde ingen framstöt. Dels vill jag nog ha en man som stämmer in på fler punkter än två, men vet du varför jag inte ens flirtade?

Jag är skadad av att ha tittat på för många simmar- och kanotkillar i mina unga år. Både simmarna och kanotisterna är bredaxlade. Flygkaptenen med golvlisten var i smalaste laget över axlarna. Jag skulle känna mig som en jätte bredvid honom och han skulle definitivt aldrig orka bära mig uppför trapporna eller ens över tröskeln.

Därför tänker jag spana vidare. Han med fler rätt än två finns säkert. Jag måste bara ha tålamod. Under tiden njuter jag av livet på mitt eget sätt. 12 kilometers paddling igår morse i solen och på nästan spegelblankt vatten är ett.

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.