Karlar del 2

I förra inlägget skrev jag om hur många olika karlar jag skulle behöva för att få ett njutbart liv. Några väninnor har nu hört av sig och undrat om jag inte behöver fler. Jo, i alla hast glömde jag några. Efter att ha levt med en man där jag gjorde i princip allt hemma + jobbade mer än heltid så är naturligtvis min strävan nu att få det mycket bättre. Därför skulle jag också behöva en som har en städfirma så jag slipper den tråkiga sysslan. Han kan komma nu på direkten om han vill för det behövs en rengöring av hemmet idag.

En discjockey som väljer musik som passar mitt humör skulle vara bra att ha också och naturligtvis en eventkille som ordnar fester. Jag älskar att ha fest, men det är jobbigt att ordna själv. Sen glömde jag ju det där med ekonomin. En liten finanskille skulle inte vara så dumt så slipper jag sätta mig in i allt.

När man har så många karlar måste man nog anlita en logistiker också som gör upp ett schema så jag ska hinna träffa och umgås med allihop utan mackelimang. Och kanske behövs det en busschaufför med egen buss också, så att vi en gång om året kan åka iväg på en gemensam kickoffresa jag och mina karlar.

Saint Tropez nästa!

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

En kommentar till “Karlar del 2”

  1. Alla dessa fantastiska män… håller med dig…skulle behövas även här.

    Män FÖR FINANSER, FESTER, FLYTT, SEMESTER OCH GU VET VAD…

    Men i slutänden finns det nästan bara ”slöhögar”
    som i sin tur vill ha allt det vi egentligen vill ha. Så hur får man ihop det?

Kommentarer är stängda.