Hur man blir av med gifta män

En del män tror tydligen att man går med på vad som helst bara för att man är singel. En man i bekantskapskretsen bjöd hem mig till sig när hans fru reste bort. Jag som varit vän med mannen sedan barnsben tyckte att det skulle vara kul att ses, men hade inga tankar på den där siffran tillsammans med honom. Det hade tydligen han för han ville att jag skulle vara diskret och inte tala om för någon att just han bjudit in mig. Tänk om hans fru fick veta.

Jag svarade kort:” Som singel gör jag vad jag vill med vem jag vill och berättar om det för alla om jag vill. Om den jag träffar är gift är faktiskt inte mitt problem.”

Och undrar du? Träffades ni? Nej, han hörde inte av sig mer. Lite trist för jag hade ju gärna varit det jag alltid varit med just honom – bara en vän.

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

En kommentar till “Hur man blir av med gifta män”

  1. Vilket härligt inlägg.

    Singel som öppenhjärtigt vill berätta och som dessutom anser att det är hans skyldighet att få veta att det inte bör finnas några hemlisar….

    Vissa män förnear sig aldrig. Stöter på sin frus goda vän—

    Bra av dig att deklarera din åaikt…

Kommentarer är stängda.