Kräsen

Har varit på lokal och druckit öl och dansat. Det var absolut ingen brist på kavaljerer. En sög sig till och med fast så att jag funderade på om han hade varit en mal i ett tidigare liv. Stackarn var ju bara frånskild som jag och saknade den där närheten.

Det var absolut inget fel på honom. Han var riktigt söt faktiskt och många år yngre och vältränad och allt det där. Av vårt samtal att döma kunde han hantera en hammare. Det är ju det jag verkligen är sämst på. När mina snickarelever en gång för många år sedan hade en slå i spik- tävling lyckades jag inte få i en enda spik. Ändå bjöd jag inte hem honom, den där malen. Golvlisten får helt enkelt vara lös ett tag till eller så pallrar jag mig iväg till en butik som säljer silikon och skruvar loss skruvarna själv och fixar det. Jag tror faktiskt jag kan.

Den där siffran tänker du då. Varför fick han inte praktisera den? Nä, jag har faktiskt bestämt att den som gör det där numret ska vara något extra annars får det vara det med. Kan själv i nödfall.

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.