Giftastankar

Jag fundera på att gifta mig. Va! tänker du. Med vem? Och varför? Jo, så här ligger det till.

I våras hade sonen släpat på för tung kamerautrustning för länge. Hans rygg sa ifrån. Han låg i min soffa och kved och hade så fruktansvärt ont i ryggen. Jag masserade, värmde vetekuddar, lade honom på spikmattan, men det hjälpte föga. Till slut ringde jag till den där fantastiskt naprapaten, kieseologen och akupunktören som jag känner till. Han tog emot och efter ett par behandlingar var sonens onda rygg botad. Det kostade en slant, men vad gör man inte för sina barn?

Igår kom dottern hem från en veckas vistelse med skolan i Tyskland. Hon kunde knappt gå stackar´n. Hennes rygg värkte och som erfaren mamma lade jag henne i varmt bad, delade ut värktabletter, masserade, värmde vetekuddar och ringde den där naprapaten med de magiska händerna. Hon var där idag, men måste gå på flera behandlingar då ryggen var en aning sned. Förmodligen efter ett fall från en häst för några år sedan. Det kan bli en dyr historia. Jag funderar starkt på att fria till den där naprapaten. Han är kanske inte så dum ändå? 

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

En kommentar till “Giftastankar”

  1. Slå till! DEn aboslut sexigaste karl jag träffat nån gång (inklusive Mannen, och han går ju inte av för hackor som du vet) var/är naprapat. Heter Rickard och jobbar i Hagfors.
    Förutom att an räddade mitt liv (genom att på att snällt och vänligt sätt få mej att börja träna) hade han DE händerna…jag somnade inom fem minuter varje gång när han började massera och vaknade pånyttfödd! (Fast jag ju missade massagen)
    Hade han varit singel hade jag nog friat…

Kommentarer är stängda.