Den perfekte mannen v/s den perfekta kvinnan

”För att hitta den perfekte mannen måste man vara den perfekta kvinnan,” meddelar Diana mig.  Jag kan inte låta bli att le för visst är det menat som en pik, Diana. Jag har höga krav när det gäller män, men har jag rätt att ställa dem? Det är klart! Jag är ju ett kap! För det är ju så att alla är ett kap för någon. En ”röka- kröka” man skulle nog inte tycka det om mig eftersom jag prioriterar träning och hälsa. Han skulle definitivt inte tycka att jag var ett kap. Men visst finns det någon därute som passar precis? Som har matchande intressen, livsinställning och som vid mötet får feronomerna att göra sitt. För det är ju det som är avgörande. Den kemiska processen i våra kroppar är svår att värja sig mot när man väl möter den där mannen som är perfekt.

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.