Rätt val av partner

”Välj rätt”, nästa gång du väljer partner, sa en vän till mig för några år sedan när jag fått en smocka av exet. Jo då, tänkte jag, det ska jag göra den här gången. Och…. tänker ni. Är det nu jag ska avslöja honom? Har jag äntligen valt någon så mina väninnor kan få ro? Jo, då jag har valt en – mig själv och fortsätter därmed att vara singel. Det är också ett val. Kanske det klokaste jag gjort i hela mitt liv?

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

6 reaktioner till “Rätt val av partner”

 1. Förbaskat bra, riktigt urbra inlägg – det där att vara deppig och missnöjd över allt- känner samma ilska över människor som bara gnäller.
  De finns runt omkring mig och har också suttit kring fikabordet på jobbet. Var tvungen att ta koppen därifrån för att överleva.

  Dessa ”arma” människor är stora ego-trippare. Visst finns det sjuk depression, men den går ju att bota, om man söker vård.
  Och hur i hela fridens namn kan så många plötsligt lida av ADHD, ADD och Asbergers?
  Diagnoser på modet för att terapeuter och läkekrafter ska få jobb?

  Upp till kamp för den normala glädjen, vardagsglädjen över att du kan gå, stå, se och höra. Och fritt få säga vad du tycker…

 2. Jag skrev om det här hos Murvlan för ett tag sen. Vad jag önskar är att människor slutar med att ha fokus på sej själva så intensivt och i stället tar sej tid att se vad som finns omkring en.

  Egoismen begränsar ens förmåga att uppskatta vad man har, för man ser inte hur uselt och svårt många andra har det- ¨Många sluter också ögonen för sånt.

Kommentarer är stängda.