Holmenkollen med unionsflaggan

Nästan som på kalfjället kändes det idag när jag gled fram över isen i solen. Snön knarrade under skidorna och kylan bet lite i kinderna i motvinden. När jag vände borta vid Mälarhöjdsbadet blev det medvind och solen värmde gott. Jag hade dessutom ett fantastiskt glid något man inte kan beskylla svenskarna för på VM i Holmenkollen de senaste dagarna. Imorgon blir det förhoppningsvis bättre för dem när jag och norska väninnan på plats hejar fram det svenska och norska damstafettlaget. För säkerhets skull har jag nämligen fått låna en gammal unionsflagga i ylle från 1814 – 1905. Håll utkik efter den imorgon när du följer tävlingarna på TV. Heja Sverige och Norge väl?

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

2 reaktioner till “Holmenkollen med unionsflaggan”

 1. Flagga på ni. Kollar efter yllet.
  Men passa kastaraxlen…
  Och glidet lät underbart, själv åkte jag långfärds och lite skidor. Passade sen systers barnbarn, ordnade laggas med våfflor, kastade blöjpaket och guvet vad…
  För de unga hinner inte speciellt mer annat än sina knytten…

  Akkurat, ha en go dag.

 2. Nu är jag hemma igen från sol och värme. En thailändare sade chockad efter att vi visat lite vinterbilder: Åker ni tillbaka DIT? Frivilligt?

  Men det är rätt skönt att vara hemma igen.

Kommentarer är stängda.