Säker sex

Det är intressant hur allt ändras. Om någon säger säker sex så tänker nog de flesta på skydd mot att bli gravid eller att smittas av någon sexuellt överförbar farosot. I dagarna har man kunnat läsa om att man ska börja träna för att inte riskera att avlida under ett samlag. Så att man kan utöva säker sex, d.v.s. så att man helt enkelt inte dör under själva akten.

Jag har ju alltid tillhört de som förespråkar motion och fysisk träning. Och tidigare har jag skrivit om att sex är mycket bättre om man har bra kondis. Nu börjar jag undra om det allmänna hälsotillståndet bland svenskarna har blivit så dåligt att tidningarna måste uppmana människor att ha säker sex, d.v.s. att träna upp sin kondition så att de inte avlider av ett samlag,. Eller är det så att man helt enkelt tränar medan man har sex? Ja det där kan man väl göra som man vill, men kondition är något som är bra att ha oavsett vad man väljer att göra. När kommer socialstyrelsen med sina rekommendationer? 6-8 samlag i veckan? Eller kommer man att rekommendera valfria träningspass? För hur gör vi singlar? Det blir rätt jobbigt att hitta 6 – 8 olika partners varje vecka.

Nåväl, om man ska ha sex över huvud taget ska man ha det med någon det känns helt rätt med. Det vet i alla fall jag. Annars kan det få vara. Och för min del måste det vara någon med bra kondis. Hur ska man annars matcha varandra? Ska nog ge mig ut på en löprunda imorgon bitti!

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

2 reaktioner till “Säker sex”

  1. Länken var bruten, så jag fick inte upp sidan. Men de kanske mena att man inte ska syssla med ”stryp”-sex, det kan ju gå snett …

Kommentarer är stängda.