Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder!

Vi är många som sett fram emot den här helgen. Det skulle bli sol sa dom och varmt vårväder. Jag såg fram emot en joggingrunda i solen eller kanske en långpromenad eftersom den där envisa förkylningen inte gett med sig riktigt än. Och kanske, kanske skulle jag sitta på balkongen en stund.

Det gör jag inte. Solen lyser med sin frånvaro, men det är ju som man säger: ”Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder.” Det är bara att dra på sig något varmare plagg och ge sig ut. Värmen och glädjen får komma inifrån istället.

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

En kommentar till “Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder!”

  1. En lämplig aktivitet en lite småkall men solig dag som denna är att gräva. Då får man upp värmen, kan vara i solen, får färg och det känns ok.

Kommentarer är stängda.