Tänker de bara med pitten?

Det är inte för inte man som singel tappar tron på kärleken. Den ena gubben efter den andra i sexskandal efter sexskandal. Är det inte våldtäktsförsök på hotellstäderskor så är det porrklubbsbesök, träffar med prostituerade eller förhållanden med yngre kändissångerskor eller med barnflickor. Är det så att män med makt måste bevisa att de är ”riktiga” män även på det sexuella planet? Tänker de, att nu är jag så rik och berömd så nu kan jag göra vad jag vill även när det gäller sex? Eller tänker de inte alls? Eller kanske bara med pitten?

Huruvida kung Carl Gustaf tänker, ska jag inte spekulera om här, men jag måste bara få säga följande:

Om man är kung får man inte göra hur som helst! Man är en förebild! Om man vill göra vad man vill får men helt enkelt avgå och sluta vara kung. Det är ju faktiskt så att kungen försörjs av oss skattebetalare. Därför få vi också ha en åsikt om hur kungen beter sig. Och jag tycker det är illa när man som kung är otrogen, fjantar runt med prostituerade eller går på porrklubb.

Mest av allt tycker jag dock  synd om Silvia. Om jag vore i hennes kläder skulle jag ta ut skilsmässa, åka jorden runt, le och vinka. Det skulle vara bättre än att bli en bitter kvinna  med en man som måste bli bekräftad av andra kvinnor för att känna att han duger som man och som kung. Jag tror att Silvia skulle kunna bli en fantastisk förebild för många kvinnor. Och framförallt tror jag att hon skulle bli mycket gladare.

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

3 reaktioner till “Tänker de bara med pitten?”

  1. Det är kanske tur att Viktoria blir regent efter nuvarande kung. Han är nog inte så annorlunda jämfört med andra män. Hankatt som hankatt.

  2. Ja den där darrande slimsan mellan benen styr deras hjärna. INte bara en konungslig sak.
    Silvia, javisst, hon borde…o.s.v.
    Jag sa samma sak i bilen på väg till STHLM, (barnvakt) The Queen opererade sitt fejs för att bli yngre – tragiskt, det var i samband med kaffeflickorna och nakna damer under minkpäls. Båda könen kan ifrågasättas…

Kommentarer är stängda.