Vad gör du i badrummet?

– Va, snabbt du blev klar, sa Å när jag kom ut från badrummet efter att ha gjort min morgontoalett i hans lägenhet i London i somras.

– Ja, men jag är ju gäst och visste att du väntade på att få komma in.

– Men du är snabb. N, som var här i våras, tillbringade timmar där inne. Jag undrar vad hon gjorde?

– Åh, jag kan också tillbringa timmar i badrummet när jag vet att ingen väntar på att få komma in.

– Kan du? Vad gör du då?

– Ja, vad gör jag? Duschar, tvättar håret, rakar benen, rakar armhålorna, lägger en ansiktsmask, smörjer in mig, klipper naglarna, filar naglarna, målar naglarna, färgar håret, plockar ögonbrynen, färgar ögonbrynen, speglar mig, borstar tänderna, rengör tänderna med tandtråd, sköljer munnen, plockar in tvätt i tvättmaskinen, plockar ur tvätt ur tvättmaskinen, hänger tvätt, viker tvätt, rensar avloppet, gör rent toan, badkaret eller handfatet, ligger i badkaret och läser böcker och naturligtvis kissar och bajsar som alla andra.

-Intressant.

🙂

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.