Vinnare!

Som lärare är det alltid extra roligt när ens elever gör bra ifrån sig. Om man nu inte tillhör den minoritet av lärare som avskyr ungdomar och gör allt för att sätta dit dem. Fast dessa lärare är sällsynta för de allra flesta vill faktiskt väl. Nåväl, jag blir alltid väldigt glad när någon elev lyckas och når sina mål, även om det inte är just i mitt ämne.

För ett och ett halvt år sedan fick jag en ny elev som berättade att han ville bli fotograf för att fotografera var det roligaste han visste. Idag slog jag upp tidningen Metro och såg att just han vunnit första pris i Metro Photo Challenge 2011 i kategorin Relationships. Grattis Noah Beyene! Jag ser fram emot att se fler fina bilder som du har fotograferat.

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

3 reaktioner till “Vinnare!”

Kommentarer är stängda.