Stig – Helmer + jag = Sant

Det har väl inte undgått någon att Lasse Åbergs nya film, ”The Stig – Helmer story” har premiär imorgon. De observanta har också lagt märke till att Stig – Helmer i denna film har en Vålådalsluva på huvudet. Ni som följt denna blogg vet att jag redan 20070913 skrev ett inlägg om tönten i mössan. Det handlade om att om man någon gång i livet ska gifta sig, ska det vara med tönten i mössan. Allt enligt min kollega Liselotte som är expert i ämnet. Jag har som bekant aldrig varit gift, men i min ägo finns en Vålådalsluva. Stig -Helmer har också en.  Det måste innebära något! Är det honom jag har väntat på? Det kan både ni och jag fundera på. God jul!

 

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

3 reaktioner till “Stig – Helmer + jag = Sant”

Kommentarer är stängda.