Förkyld och rastlös

Jag är en rätt rastlös person som gillar när det händer saker och när det är lite fart och fläkt. Nu sitter jag här hemma sedan två dagar tillbaka med en hiskelig förkylning. Det känns trist och lite ensamt. Dottern är på vift och de människor jag skulle träffa har jag fått ringa återbud. En liten stund tänkte jag att jag längtade efter fart och fläkt och att få se på lite  folk. Då gick jag ut på denna webcam och tittade. Nu känns det ganska skönt att sitta hemma faktiskt.

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

2 reaktioner till “Förkyld och rastlös”

  1. Oj då. Rekommenderar nyponte med honung eller varm svartvinbärssaft med honung. Ta gärna dunderhonung så blir du stark också 🙂
    Krya på dig!

  2. Förkylt betyder viss stiltje. Kanske man mår bra av ibland- Men jag känner nog som du, vill gärna ha fart och lite rörelse i livet…
    Giick på bio igår kväöö. Kärlek i Normandie. Lågbudgetfilm som kan rekommenderas.

Kommentarer är stängda.