Hissgardiner säljes!

”Är du säker på att du vill ha dem”? var det sista jag sa innan hon skickade iväg beställningen på de mörkläggande hissgardinerna från dekoria. ”Ja de blir bra”, fräste hon.

Det tog en vecka innan paketet kom. Det var så stort att vi inte kunde hämta dem på posten där vi bor. Jag fick hämta ut en bilpoolsbil och köra till den där företagsposten som jag knappt hittar till. Bökigt och onödigt. Väl hemma packades de upp och dottern började genast sura. Hon meddelade ganska snabbt att hon inte ville ha dem. Färgen var fel.

Jag fick spel och talade om att hon var en bortskämd skitunge. ”Om man själv har beställt gardiner och de kostar 1053 kronor får man allt sätta upp dem oavsett om man tycker att de passar eller inte”, skrek jag. Hon sket naturligtvis i det utan packade ihop dem och  några dagar senare när jag kom hem hade hon själv varit på IKEA och köpt andra, billigare.

 Nu ligger de dyra hissgardinerna i sitt paket i hallen och stirrar på oss. Vill du köpa dem? Jag säljer till högstbjudande. 🙂 Måtten är 100×200 och 160×150 och färgen är gråvit.

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

En kommentar till “Hissgardiner säljes!”

  1. FICK DU SPEL?
    TÄNK SÅ LÄTT DET ÄR ATT FALLA UR RAMEN.
    HÄR GÖRS DÅ OCH DÅ SAMMA SAK…

    HISSGARDINER, FASEN SÅ BESVÄRLIGT, KAN INTE ENS TÄNKA MIG UPPSÄTTNINGEN, MED EN MAN MED TUMMEN MITT I, SÅ ATT SÄGA. och min tumme funkar väl sisådär…

Kommentarer är stängda.