Gott Nytt År!

Som i en dimma drev vi in i 2015. Att mitt nyårssällskap och jag knallat upp på höjden för att se stans alla fyrverkerier hjälpte inte. Molnen och dimman gjorde att vi knappt såg de som avfyrades framför oss. Det gjorde emellertid inget. Vi har firat åtskilliga nyårsaftnar och fler hoppas vi att det blir. Fast man vet ju aldrig.  Den sista dagen på 2014 började med blodsutgjutelse för min del.

Nyvaken lät jag armen hänga ner utanför sängen. Katten Penny anföll och högg tag i handleden. Blodet droppade och efter att ha snackat med en klok väninna ringde jag vårdupplysningen. ”Stelkrampsspruta för 25 år sedan!” Jag fick åka till närakuten och ta en ny. But don´t worry. Katten och jag älskar fortfarande varandra. No hard feelings at all.

Fyra timmar har snart gått på det nya året. Mitt sällskap har vandrat hem, flaskorna är tömda och ljuslågorna suger i sig det sista av stearinet.

Vad önskar du dig inför 2015? Peace, love and understanding som i en gammal slagdänga? Eller bara lugn och ro?

Gott Nytt År. 2015 blir vad vi gör det till.

 

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.