Jerry Ahrlin, Oskar Svärd och jag

Har nyss kommit tillbaka efter en veckas hårdkörning med Jerry och Oskar. De putsade formen till Vasaloppet uppe i Vålådalen och naturligtvis var jag där med mina kanotande gelikar. Nu ska jag väl erkänna att jag mest såg ryggen på Jerry och Oskar när de svischade förbi mig i spåret och att jag slängde beundrande blickar på Oskar när han galant gjorde hur många häv i räck som helst nere i sporthallen,  men  kul har jag haft och i fin form är jag efter en hälsosam vecka.

Kompisen Maggan, som i fjol nästan krockade med Jerry på milspåret då hon åkte åt fel håll och på så vis höll på att sabba hans Vasaloppsseger slog i år upp en dörr rakt i plytet på honom. Som tur var låg det en skivstång emellan så han slapp skador. Kanske är det chocken efter den händelsen som gör att  han inte leder Vasaloppet just nu, inte vet jag, men just nu vinner Jörgen Aukland, Norge.

En tur till Östersund hann jag också med och då besöktes den stora begivenheten Östersunds sjukhus. Det var dotterns kompis, som skadade foten i en studsmatteolycka (!) och det ledde till att hon och jag fick ”one night” i metropolen.

Jag kan rekommendera alla sega trötta stockholmare att ta en tur norrut och ställa sig på skidorna. Det livar upp, kan jag lova. Snö finns det annars olika uppfattningar om har jag läst i Expressen för på melodifestivalens efterfester använder man snö i en annan form. Kanske är det förvirrade sydsvenskar som glömt bort hur riktig snö ser ut.

Lyssna! 🙂 https://www.youtube.com/watch?v=yuFI5KSPAt4

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

2 reaktioner till “Jerry Ahrlin, Oskar Svärd och jag”

Kommentarer är stängda.