8 reaktioner till “Oooooops!”

  1. Grattis då på födelsedagen från mig som redan passerat det strecket, men inget att hymla över då man fortfarande är mitt i livet.

  2. Oops, det visste jag inte. Tur att jag kom hem i tid för att gratulera. GRATTIS!!! Hoppas vi får ett tillfälle att skåla snart.

    Och tack så jättemycket för att jag får vara med i din lista.

  3. Jo nog är det så alltid, jag skulle verkligen inte lägga tid på något som inte gav gehör.Har även flera andra sidor anslutna till detta.Inkomster utan att för den skull göra så himla mycket har konstant legat på några hundralappar/månad med en topp i november förra året på närmare 4000 men då surfades det extra mycket.

  4. Stort grattis! Och väntar fortfarande på att få komma på middag 🙂 Jag får väl bjuda på vinet denna gång då du fyllt år!

    Kram

  5. Det finns som sagt andra vägar än att vänta på att metrobloggen ska ge något. 5000 unika där är inte lätt.

Kommentarer är stängda.