En lycklig 50-års dag!

Tack alla som gjorde min femtioårsdag till en rolig och minnesvärd dag. Jag blev ordentligt firad först av familjen (och av ett antal bloggare) på själva födelsedagen och sedan av släkt och vänner dagen efter med champagne, blommor, vin,. god mat och massor av fina presenter och härliga gratulationer. Vi hade öppet hus här hemma och vinet tog slut, men maten räckte och när festen hade pågått i tolv timmar så måste jag erkänna att även jag som gör allt för att leva upp till namnet Forever young kände mig lite trött och gammal, men bara lite.  

Dagen efter var det Prideparad och några som hade firat mig på natten mötte upp och efter paraden gick vi hem och åt rester och fortsatte prata och skratta. Tänk vad fantastiskt det är att ha så många underbara människor som bryr sig om just mig. Tack än en gång!

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

En kommentar till “En lycklig 50-års dag!”

Kommentarer är stängda.