Meningen med livet är att vara lycklig

I går kväll, efter flera timmars möte på skolan, gick jag hem och kände mig manglad, tillintetgjord, frusterad, ihopknuten och olycklig.

I morse när jag vaknade alldeles för tidigt insåg jag att jag faktiskt för länge sedan bestämt mig för att vara lycklig. Så jag gick upp, gjorde några yogaövningar, duschade, åt en näringsriktig frukost, promenerade till jobbet, pratade en lång stund med kollegan, mediterade med mina elever och långsamt under dagen återvände lyckokänslan.

Visserligen har jag flera timmars möte i eftermiddag också, men sen senare på kvällen väntar en konsert med Leonard Cohen. LYCKA!

Och snart är det fredag. 🙂 Ännu mera lycka!

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

2 reaktioner till “Meningen med livet är att vara lycklig”

Kommentarer är stängda.