Karlar 1

Väninnan och jag har varit på resa till Åland över dagen. Med henne kan man åka vart som helst för vi pratar och pratar och skrattar och pratar.

Eftersom vi båda är singlar kom vi in på ämnet karlar ganska ofta. Jag undrar fortfarande vad man ska ha dem till förutom den där siffran förstås, men väninnan hävdar att det kan vara bra att ha en karl. Jag skulle personligen vilja ha flera stycken. Varför ska man vara omodern och nöja sig med en? Det finns en hel massa saker som en karl kunde få göra.

Jag skulle behöva en målare som gör något åt fläckarna på tapeten bredvid diskmaskinen (Hur tänkte de på JM egntligen?), en snickare som fixar listen i hallen (Det behövs silikon sa han som senast klev på den), en datatekniker som gör något åt brummandet i min dator, en flygkapten som tar mig ut i världen, en kanotist som gör mig sällskap på sjön, en brandman som bär mig uppför trapporna när jag är trött, en massör som tar hand om alla krämpor i min kropp, en polis som håller alla de där ojusta snubbarna borta, en lärare som håller mig sällskap när jag har lov och en kock som lagar mat när jag inte orkar.

Har jag glömt någon?

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

2 reaktioner till “Karlar 1”

Kommentarer är stängda.