Lycka är olika

En väninna till mig har en högsta önskan – hon vill träffa en man och bli kär. Bara då kan hon bli lycklig. När hon pratade om det lät det nästan lite intressant, men det gick fort över för mig …

Jag råkade idag höra en man skälla ut sin fru utanför deras villa. Gissa om jag gick hem och kände mig lycklig över att inte ha någon man?

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

2 reaktioner till “Lycka är olika”

  1. Utskälld?! Ja min man klagar alltid på att jag gnäller. Om det ena eller andra, men varför är män inte mer uppmärksamma? Undrar merparten av alla kvinnor.
    Och kär, vem fasen blir det hux flux. Jag har också en väninna som alltid drömmer om att bli kär i någon—Jag bara konstaterar att hon är kär i kärleken. Mer än det förmodligen inte. Hon är singel sen mer än tjugo år sedan och skulle förmodligen göra en man galen av sitt sätt att vara. Omständig och konvetionell…Fult sagt? Tja, kanske!

Kommentarer är stängda.