Mer om longingforlove.se

Romanen longingforlove.se (Ordalaget förlag) lever nu sitt eget liv.  I det senaste numret av tidningen Frisksport skriver redaktör Thomas Lundh om mig och longingingforlove.se och lyfter fram skildringen av Stensund, dejtingen och alkoholtemat. För mig som författare är det intressant att se att olika skribenter som har läst boken lyfter fram olika teman och motiv. Och det är ju det som är meningen med en bok, att alla läsare ska hitta något i romanen som för dem känns viktigt.

I tidningen Bättre stadsdel lyfter Lena Kjersén Edman fram feminismen i longingingforlove.se,  bokbloggarerskan Tessan fastnade för maten (den berömda hummersoppan) och händelserna på restaurang Saegreifinn i Reykjavik, signaturen läslus(t)en lyfte fram igenkänningsfaktorn, K Rose blev sugen på att anmäla sig till en skrivarkurs när hon hade läst boken, Kajsa Franchell gillade miljöerna och att handlingen i boken är jordnära, Inger Granberg tyckte att relationerna och de vackra miljöerna var bra skildrade, Bengt Wiberg fastnade för vilken musik som spelades på festen på Island och hur paddlingen på Brunnsviken skildrades och Monica Juhlin älskade takten i boken, handlingen och att kapitlen var korta.

Din upplevelse av romanen kan jag som författare inte påverka. Jag hoppas bara att du har en underhållande lässtund när du läser longingforlove.se. Det var därför jag skrev den.

Om du ännu inte har läst longingforlove.se; köp den (billigast på Adlibris) , lyssna på den på någon ljudbokssajt eller låna den på biblioteket där den finns i tre format: pappersbok, e-bok och ljudbok.

Hör gärna av dig när du har läst.

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.